Lola

No*Røysliraggen Lola

Født: 28.01.16, blå bicolour, RAG a 03 (HM), Blodtype: A

Far: Of Moonlight Dolls Skyler

Mor: Wattuwarpaan Brawil Sirpakka

Stamtavle – pedigree

Lola har en utrolig vakker og fluffy pels med en varm blå tone. Hun har god bredde i ansiktet og nydelige store ovale øyer. Hun er lang og har god tyngde i kroppen. Lola er en nydelig rasetypisk ragdoll med et godt gemytt. Hun er leken, nysgjerrig, lat og kosete. Lola liker å være med på det som skjer, og hopper gjerne inn i vaskemaskinen for å gå litt i veien. Barna kan ha henne med på dukkelek, men ikke for en hver en pris. 😉 Hun trekker seg fint unna om det blir for mye. Når det er sagt, så elsker Lola godbiter. Hun er nesten som en hund der hun sitter, gir labb og ligger på kommando. Lola stortrives når hun ligger på ulltepper, da knar hun med potene og maler på høygir.

Det var kjærlighet ved første blikk, da vi møtte henne for første gang på Lillehammer. Vi er veldig takknemlig for denne jenta, Vera Stavem Lien – Røysliraggen.

OPPDATERING: Lola er nå kastert. Etter henne har vi NO*Sommereika Snowbell Bella,  Bella er en utrolig flott jente med mange gode ragdollkvaliteter. Hvis vi er heldige blir det kull der etter hvert.

Far og mor:

b7c37d95-73bf-4ab8-ab0f-fef1634191aa4