Vi har kattunger

Vi har nå fått kattunger. Tre søte små ble født 2. juni. Fødselen gikk raskt og Tia gjorde gjorde en fantastisk jobb.

No* Sommereika Marilla Cuthbert
No*Sommereika Moody Spurgeon
No*Sommereika Minnie May Barry

Kattungene er oppkalt etter rollefigurer fra serien «Anne with an e». En serie vi har latt oss begeistre av under korona pandemien.

Nydelige ragdoll kattunger

Etter lang ventetid kan vi endelig fortelle at Tia og Snowy har fått kattunger.

Lykke, lykke, lykke! 💞💞💞

De som følger med på Instagram kontoen vår har kanskje fått med seg at det var fødsel her 29. mai. Tia var rolig under hele fødselen og presset ut kattungene uten en eneste lyd (nesten), hun så på meg med store øyne etter at den første kattungen hadde kommet. Hva var nå dette? 😉 Etter en rask tenkepause så satte hun i gang. Det var utrolig å følge med på hvordan morsinstinktet kom fram. Tia som mor for første gang, satte i gang med vasking og biting navlestrenger som den klareste selvfølge.

Det er like fascinerende hver gang de nyfødte kattungene kravler seg fram mot pattene der råmelka venter. Dette er hva jeg kaller råmelk med råskap; for en deilig vektoppgang kattungene hadde den første tiden!

Denne gjengen er oppkalt etter Pokemon. Barna her hjemme hadde navnene klare lenge før kattungene kom, de fikk prøve 3-4 navn før vi fant navnet som passet til den enkelte.

The Pokemonlitter:

Starmie 🌟✨

 

Victini 🦩🍂

Chikorita 🦚🌿

 

Verdens beste mamma og pappa – som ungdyr 🙂

Flere bilder kommer snart!

Mvh Sigrid

Farvel til Hufflepuff kullet

De tre kjekkasene i Hufflepuff kullet har nå flyttet ut. Vi kjenner på et stort savn, samtidig vet vi at de får det godt i sine nye hjem. To av gutta har fått nye navn, og da gjengen flyttet ut het de Sigma, Sølve og Cedric.

69693145-846E-4B7E-B14E-31D42F6C0F39

Vi ønsker dere all hell og lykke videre i livet. Dere er en spesiell gjeng med store hjerter og varme blikk.

Mvh Sigrid

Hufflepuff kullet

Det er meg en stor glede å presentere Lola og Snowy’s Hufflepuff kull. Hufflepuff eller Håsblås som det heter på norsk, er et av de fire husene ved Galtvort høyere skole – som du finner i serien «Harry Potter».

Huset ble grunnlagt av Helga Hufflepuff, og er det mest inkluderende huset som verdsetter egenskapene rettferdighet, lojalitet, arbeidssom, toleranse. De kjent for å være moralske, og ha en sterk følelse av rett og galt. Huffpufferne aksepterer og verdsetter vanligvis alle, og de behandler alle likt uansett hvilken status noen har.

Våre skjønne hufflepuffere er nå to uker gamle. De har åpnet øynene sine og vokst mye. Lola har godt med melk og hennes enorme ro gjør kattungene godt. De er utrolig skjønne og tillitsfulle. Kattungene er oppkalt etter tre flotte karer fra Hufflepuff huset. Navnene er Newt Scamander, Cedric Diggory og Malcolm Preece.

Ønsker dere en god påske!

Mvh Sigrid

Vi har ragdoll kattunger!

Lykke, lykke, lykke! 💚💙✨

25.03.2020 ble det født tre nydelige kattunger. Fødselen gikk raskt. Lola er dreven og hadde en enorm ro over seg. Dette ser vi smitter over på kattungene. Her er det fredfull harmoni og ren nytelse i lange drag  

💙Her er de helt ferske 💙

Ta kontakt ved interesse.

Mvh Sigrid 🌸

 

No*Sommereika Snowbell Bella

Vakre Snowbell Bella har flyttet ut. Vi savner henne veldig! Hun er en utrolig sosial og sprudlende jente, som gjerne sovner som i baby i armene dine.

Mulighetene er der for at det kan bli et kull på henne senere. Lykke til videre i livet godjenta vår! Vi gleder oss til å følge med på utviklingen din.

 

Mvh Sigrid 😄

Søte lille

Hei.

Da kan vi endelig presentere vårt lille mirakel: NO*Sommereika Snowbell My Bella. Hun er et nydelig vesen, myk og varm. Et lite nøste med store nydelig øyne. Vi ser mye av både Lola og Snowy i henne.

Hun ble født fredag 22. nov. Mamma Lola er omsorgsfull og nyyyyter dagene, sammen er de symbiose.

Ta vare på tiden.

Mvh Sigrid ❤️

Termin i morgen

Hei!

I morgen har Lola termin og vi venter nå i spenning på at noe skal skje. Hun er i god form, og hun myser og maler bare hun ser oss. Hun vil ha oss i nærheten, og det får hun. Vi følger tett med og holder henne i «hånda». ❤️ Pattene er store og har fylt seg med melk.

Ventetiden er snart over.
Søte små nøster vil snart titte fram.
Vi gleder oss til purrelyder, melkebarter og halsgrop-kos.
Er det to eller tre? Vi gleder oss til å se.

Sigrid ❤️

 
Legger ved et bilde av Lola’s forrige kull:

F0B3C54E-1383-45BB-BA01-F471CB4978D3.jpeg