Kattunge fra oss

Ragdoll kattunge

Vi legger stor vekt på at en kattunge fra oss skal være godt sosialisert. Den vil vokse opp i en barnefamilie og være godt vant til å bli håndtert av barn og voksne. Den vil være vant til liv rund seg og til å høre lyden av støvsugeren.

En ragdoll kattunge fra oss er mellom 12- 14 uker gammel før den flytter inn i sitt nye hjem. Kattunge som kjøpes av oss blir solgt med:

  • NRR standard kjøpekontrakt
  • Stamtavle fra NRR
  • Helseattest fra veterinær
  • 2 vaksiner
  • ID chip
  • Kattungepakke

Kattungene skal kastreres med beskjed til oppdretter. De trives som innekatter og skal bare være ute i kontrollerte omgivelser, dette pga deres noe naive atferd. De har behov for å kunne bevege seg fritt i huset, og ikke være innesperret små rom. Det forventes at ny eier følger opp med vaksiner og helseundersøkelser hos veterinær. Vi synes det er stor stas å høre hvordan det går når kattungen har kommet til sitt nye hjem, og setter pris på tilbakemeldinger fra nye eiere.

Er du interessert i en kattunge fra oss, så ta kontakt her eller ring/send sms til Sigrid Gillebo: +47 93833556. Gi en liten beskrivelse av hva dere kan tilby katten, boforhold, muligheter for lufting og evt. allergier. Vi begrenser salg av avlskatter til registrerte oppdrettere. Ta kontakt for vilkår og pris.

img_1234

 Til informasjon:
Når kattunger legges ut for salg vil det stå en kommentar til hver kattunge, dette er: under evaluering, reservert eller solgt.
Står kattungen som under vurdering, er det vist interesse, og det er mulig katten brukes videre i avl.
Er kattungen reservert, er det betalt et reservasjonsgebyr (må betales omgående). Dette gebyret tilbakebetales ikke om du ombestemmer deg.
Står kattungen som solgt, er hele salgssummen betalt, og kattungen har skiftet eier.